De Grolse Wandel 3-daagse biedt een variatie aan loopafstanden zodat jong, oud, mindervaliden en ervaren wandelaars de perfecte uitdaging kunnen vinden.

5 km: ideaal voor de beginnende wandelaar en voor kinderen uit de lagere groepen van de basisschool.

10 km: voor de wandelaars die graag een beetje meer uitdaging willen, maar nog steeds in een ontspannen tempo willen genieten. Deze afstand is ook een mooie uitdaging voor de jeugd van hogere groepen van de basisschool.

15 km: deze afstand is voor de avonturiers, de ervaren wandelaars onder ons die al de nodige kilometers in de benen hebben.

3 km Boerderijenroute: een gezellige, speelse route speciaal voor de allerjongsten, mindervaliden en aller oudsten en geniet van de feestelijke intocht aan het eind van deze route. Deze afstand wordt alléén op de vrijdag gelopen. 

Beloning: De wandelaars die 3 dagen zijn ingeschreven afstand van 5, 10 of 15 km hebben gelopen krijgen een Grolse Wandel 3-daagse medaille. De wandelaars die mee hebben gedaan aan de 3 km Boerderijenroute krijgen een prachtig certificaat.

Algemene informatie

Starttijd: Individuele wandelaars kunnen woensdag t/m vrijdag starten vanaf 17:30u, maar moeten uiterlijk 22:00u weer terug zijn op de finish lokatie.

Alle groepen krijgen een starttijd, deze zal gecommuniceerd worden naar de groepen. De groepen worden vanaf 17:30u naar voren geroepen om plaats te nemen in het start vak.

Voor indivuele lopers zijn de vertrektijden tussen 17:30 en 19:00.

Vertrek/ eindpunt: is op de Maliebaan (Muziekkoepel) te Groenlo.

Parkeren: Mocht je auto willen parkeren dan kan dit op de parkeerplaats bij de Wheme, dit kan niet op de parkeerplaats bij de Maliebaan. Het parkeren van de fietsen zie plattegrond.

Intocht: Vrijdagavond zullen de wandelaars feestelijk worden onthaald. Het laatste gedeelte van de route loopt van de Beltrumsestraat naar de Malibaan. Vrienden en familieleden zijn van harte welkom om langs deze route de wandelaars binnen te klappen en deze te feliciteren met hun sportieve prestatie.

Heb je vragen... stel hem gerust!